my2cent

Senaste inläggen

Av Kjell - 3 maj 2009 22:06


 • Kan inte vårt förhållande bli mer fysiskt? Jag är trött på att bara vara vänner...
 • Låt du bara toalettringen vara uppe, det är lättare för mig att duscha då.
 • Jag tycker håriga häckar är riktigt sexigt.
 • Wow, lukta på den, du!
 • Snälla, släng inte den där gamla t-shirten, hålen i armhålan är bara för söta.
 • Den här diamanten är alldeles för stor!
 • ...och på smekmånaden ska vi åka och fiska i Arjeplog!
 • Wow, den är verkligen 14 tum!
 • Får den här klänningen min rumpa att se liten ut?
 • Jag har fel, du måste ha rätt igen.
 • Vad säger du? Är det vår bröllopsdag idag?
 • Är det samtalet till mig? Säg att jag inte är här!
 • Jag struntar i om det är rea! 1500:- för en klänning av Armani är helt enkelt för mycket!

ANNONS
Av Kjell - 3 maj 2009 21:07


Det börjar bli kväll & imorgon är det dags igen, det där med arbete stjäl en massa tid ifrån fritiden, man skulle kunna nyttja tiden bättre, synd det där med att lönen av någon märklig anledning skulle uteblir.


Dagens golfrunda var helt ok, jag är nöjd men ändå lite missnöjd med resultatet, det kunde varit bättre.

Kände av ryggen lite imorse så jag var upp till förrådet & hämtade golfvagnen för låta bli att spela var aldrig aktuellt.


Det sista som är kvar av kvällen tänker jag vila min trötta lekamen & utifall att jag fått i mig några farliga bakterier under golfrundan idag skall jag nog steralisera magen med en liiiiten whiskey.


Skål

Kjell

ANNONS
Av Kjell - 2 maj 2009 22:50


Det blev en promenad till affärn tillslut, vädret var strålande & jag bländade iaf inga bilar tillräckligt mycket för att de skulle köra i diket, alltid något.

Passade på när jag ändå var i krokarna att slinka in på IKEA & ta en liten fika, mycket folk trots det fina vädret det hade jag inte förväntat mig.


2st kvinnor stannde mig på min promenad & frågade om vägen, inga telenr vilket var det jag egentligen väntade mig eftersom mina snygga ben lyste så fint i solskenet & i kombination med mina charmerande svettdroppar i pannan borde jag varit oemotståndlig, typ.


Litet lustigt egentligen, ena kvinnan som frågade vägbeskrivning skulle till en kyrka, av någon märklig anledning berättade hon att det var ett dop som var anledningen till hennes besök, precis som om hon måste ursäkta sig.


En annan tanke som slog mig när jag mötte en blind med ledarhund, plockar de upp hundbajset?


Annars har det inte hänt mycket, plockat lite hemma, tvättat & suttit en stund i solen på balkongen.

Sen var det torktummlaren i tvättstugan som inte funkar, jag har kläder som hänger i hela köket & halva klädkammaren, skit också.


Imorgon är det golf, målet är minst 30p & spöa Lasse förstås.

Kjell

Av Kjell - 2 maj 2009 00:05


Har varit en skaplig dag idag, strålande solsken, golf & lite whiskey på kvällskvisten.


Skall tydligen bli skapligt väder imorgon, undrar om man skulle blända världen & flasha mina vit ben för oskyldigt förbipasserande eller är det kanske för tidigt för det?

Skall åtminstone ut & gå en sväng, förena nytta med nöje, behöver handla lite, men sen får det vara nog, man får inte överanstränga sig för på Söndag är det trots allt dags för lite golf igen.


Yihaa

Kjell


Av Kjell - 29 april 2009 21:45


Det finns lite olika typer av människor ute i den stora världen utanför bubblan där jag bor, de reagerar olika på samma situationer, mycket på bagateller & kanske för lite på det som är allvarligt.

De har ofta en egen bubbla som är bekväm och utan vassa kanter, i deras bubbla är allt komplext & fyllt med svårigheter medans andras är den raka motsatsen, "det är bara" är inte helt ovanligt att de i den komplexa bubblan kläcker ur sig.


På en arbetsplats med ett brett spektra av arbetsuppgifter blir det nästan vad man skulle kunna kalla kulturkrockar emellanåt.

Teoretikern ställs mot den praktiska eller skrivbordsarbetaren mot den gör det mer praktiska arbetet & sen de som befinner sig lite grann mittimellan.

Från båda hållen är det "det är bara", båda jobbar mot ett mål men det är inte alltid målen är densamma.


Alla gör vi olika bedömmningar på vad som är prioriterat, för mig kan det vara en sak som kan vänta medans det för en annan är det oerhört viktigt.

Får jag ett mail där avsändaren klickat i alternativet "hög prioritet" så det visas ett ilsket rött utropstecken framför blir jag nyfiken & öppnar under mutter i stil "vad fan nu då" & "hög prioritet, störtlöjligt".

Nyfiken som jag är läser man mailet, men håller inte jag med i bedömningen när det gäller prioritet så hamnar det på lämplig plats på "att-göra-listan".

Undrar om de som skickar sådana mail hanterar inkommande likadant & isåfall varför då bemöda sig med att klicka fram det ilskna tecknet när det ändå är en annans bedömning som gäller.


Har lite andra funderingar kring det här men kan inte riktigt sätta ord på det så svammlet jag presterat hitills får räcka.


Funderande

Kjell

Av Kjell - 19 april 2009 20:45


Årets första golfrunda är nu avslutat & lagd till handlingarna må de vila i frid.

Första utslaget Ok, sen blev det värre, eller lite av varje.

Man är ojämn som en nyplöjd åker, höga berg men även djupa dalar.


För att kort summera så blev jag  lite missnöjd men ändå blev det inte sämre än den värsta rundan förra året, så det finns hopp.


I morgon kommer jag förmodligen ha en smula ont i axlarna eftersom jag envisas med att bära bagen, det tar lite mera på krafterna men i gengäld så kan man gå lite mera rakt mot mål & förhoppningsvis så bränner man någon extra kalori på kuppen & det är inte att förakta.


Snart film

KjellAv Kjell - 18 april 2009 21:00


Solen var på skapligt bra humör idag men tyvärr så blåste den värmen bort, man får nog vänta lite till innan värmen kommer på riktigt.


Även om jag är skeptisk till att man kan kalla sig inbiten golfare trots att man inte rört klubborna sedan i höstas var det i allafall dags att vädra dem lite på rangen, slå bort rosten ur kroppen inför premiärrundan i morgon.


Det är få saker i livet man kan vara säker på, men att man så småning om kommer att trilla pinn är bensäkert för alla & jag vill nu även påstå att de första golfslagen efter ett långt uppehåll kommer vara allt annat än vackra.

Som vanligt när det handlar om golf är det ömsom vin ömsom vatten och det som gör att man inte tappat sugen är att trots att de flesta slagen är vatten så är det de få slagen vin som man kommer ihåg.

Lite trevande försöker man komma ihåg alla universallösningar man kom på förra säsongen, den där perfekta stansen, universal tempot & hur man skulle få den perfekta bollträffen, man fummlar trixar och halkar fram lite som Bambi på is men det är det som är tjusningen, det är svårt, det skall vara svårt annars skulle man nog tröttna ganska fort.


Imorgon kl 12:08 är det dags & framtill dess skall det laddas ordentligt, just nu tex kollar jag på film & senare får det bli lite kaffe & bulle.


Sitter just nu & tittar på "Hot Shots - Höjdarna" på tv, jag är förmodligen den sista att märka det men Charlie Sheens brorsa i 2½ Män är med i den filmen, han är den där skelögda killen ni vet "Washout".


Fore

Kjell

Av Kjell - 13 april 2009 22:49


Har tillbringat den seneste timmen att leta efter en ny dator åt mig själv, inte för att jag har pengarna att köpa den för ännu utan i mera förebyggande syfte.


Jag har lite kriterier som helst skall uppfyllas & tyvärr så faller allting på den kanske viktigaste punkten, priset.

Det är inte så att jag sitter & spelar en massa avancerade spel eller pysslar med resurskrävande redigeringar i filmer & foton utan det är snarare så att jag hatar den väntetid som en långsam dator ger, det i kombination med lite annat som jag vill skall finnas gör det till ett litet mission impossible, tyvärr.


Men skam den som ger sig, jag har inga planer på att köpa en dator som inte uppfyller de krav jag har med 1 undantag, priset.

Tyvärr så betyder det att jag måste vänta ännu längre innan det blir köp, men den som väntar på något gott....


Det mest flummiga i kråksången är att när jag väl sparat ihop pengarna & köpt min dator kommer jag efter ett tag ångra att det spenderats så mycket på en pryl, men ändå kommer jag göra det.

Det börjar bli en aning frustrerande att ha en laptop med 0 & intet i batteritid, strulande trådlöst nätverk & en trasig cd-rom, att den sen låter som ett tröskverk & nästan gör brännhål i bordet pga värmen gör inte saken bättre.


Jag har en plan om än långsiktig.

Kjell

Presentation


Det finns en Gästbok, skriv. :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Har du en eller flera sexleksaker hemma?
 Ja, 1st (kvinna)
 Ja, fler än 1 (kvinna)
 Nej (kvinna)
 Tänker köpa inom kort (kvinna)
 Är du inte klok människa (kvinna)
 Ja, 1st (man)
 Ja, fler än 1 (man)
 Nej (man)
 Tänker köpa inom kort (man)
 Är du inte klok människa (man)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009
>>>

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lite blandat

Följ bloggen

Följ my2cent med Blogkeen
Följ my2cent med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se