my2cent

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2009

Lite gott & blandat

Av Kjell - 4 oktober 2009 18:17


Finns en del man reflekterar över, både smått & stort men mest smått eller allmänt svammel om ni tycker det passar bättre.


Vädret, man vet att det förändras, det blir kallare & man måste klä på sig.

Varför blir man lika överraskad varje gång det händer & alla pratar temperatur på jobbet nästan hela dagen, den ena hade en kallare morgon än den andra.


Människor, jag var till ett köpcenter idag, en söndag som alla andra & det var en del människor i rörelse.

Ungdomarna som satt utanför ingången eller hängde i & utanför Teknikmagasinet.

Kvinnor i yngre medelåldern som fikade på Barista, en del med varandra & ett få undantag med manligt sällskap.

Småbarnsföräldrar fanns överallt, hängde på barnavdelningen för vinterkläder på Stadium, mejeriavdelningen på Kvantum, korvkön i kiosken utanför eller gåendes framför mig i ett tempo som kan likställas med ett begravningståg (idag var jag utan grabben så mitt tempo motsvarade inte deras).

Medelålders män dit jag nog räknas själv men jag är till skillnad ifrån alla andra i mina bästa år, de fanns en del som strosade omkring på Teknikmagasinet även om just den butiken är svår att strosa i, det är så trångt att det borde sitta en lapp "Håll till höger & gå motsols", de flesta var inne på en annan elektronikaffär dregglandes över stora TV-apparater som äntligen skall göra att bandybollen går att se när det är dags för SM-final.

Pensionärer i affärer är inte alltid så roligt, det är inget personligt mot Dig utan jag har lite svårt för de som strosar i sin egna lilla värld utan hänsyn till att det kanske finns flera som vill fram, vet vart de skall gå & kanske därför vill kunna gå förbi.

Ett praktexempel som jag råkat på var det gulliga paret som var ute & handlade, kvinnan drog vagnen & mannen gick mellan hyllorna & plockade det hon sa.

Problemet för mig var att de gick i bredd i ett tempo som inte var beundransvärt vilket gjorde att man inte kom förbi, som vanligt.

Inom alla grupper av människor finns det de som tycker att stå att prata med vänner & bekanta mitt i en gång vilket för mig är obegripligt, de kunde väl åtminstone ställa sig längst ner i hörnet borta vid läsken för där finns aldrig någon.


Ytterligare 2 reflektioner, jag vill ha en parkeringsplats som Gusten Törnqvist har vid Gränby C, kaxigt.

Det finns en grej som jag läst i en sån där Dassbok, ni vet en sån där bok med snöre som man brukar få hemburen av en yngre förmåga lagom till Jul.

I en variant för kvinnor stod det "Varför måste män alltid parkera så nära ingången?", med de menar de ingången till allt, affären, köpcentret & pizzabutiken.

Svaret mina vänner är att gör han inte det så gnäller tanten som sitter bredvid.


Läste en artikel i Aftonbladet, tydligen är svenska män 3:a ifrån botten när det gäller äventyr i sänghalmen, bara britter & tyskar är sämre, vi (svenska män alltså) är för snabba...så kan det gå.

De bästa var spanjorerna, så ni kvinnor som läser det, åk till Spanien i vinter.

Om man funderar på det här ett tag så kan man undra, är det egentligen inte ganska bra att ha rykte om sig att vara dålig?

Om man bortser ifrån alla möjligheter till sex som man kanske missar som kollektiv så är fördelen att man inte har direkt höga krav på sig, stackars spanjorer. :)

Vad snabbt är framgår inte men jag är nyfiken.

Har letat febrilt efter en motsvarande undersökning men för vilka kvinnor i världen som är bäst men har inte hittat någon, man kan undra varför.

Det enda jag hittat är inlägg i spridda forum som säger att snygga/vackra kvinnor är generellt sämre i sängen än de som inte är det, riktigt dumt påstående om jag får säga det själv, eftersom varje mans smak avgör om en kvinna är snygg/vacker så innebär det att man i ett förhållande aldrig kan få både en snygg kvinna & bra sex.

Nu menar de troligtvis kvinnor som är vackra i 999 av 1000 mansögon men jag gillar ibland att dra saken till sin spets.


Jag har skapat ytterligare 1 blogg, den är mera som ett kartotek med youtube-klipp jag gillar, men något kanske intresserar andra, har egentligen precis börjat men detta är adressen:

http://youtube.bloggagratis.se


Hade några saker till som jag tänkte på när jag började skriva men har glömt bort dem nu, får återkomma senare, nu skall jag istället uppdatera min andra blogg med klipp av Johan Glans, sveriges bästa standup komiker.


I´ll be back.

/Kjell

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

4 oktober 2009 21:24

Oj, det var en hel del du hade gått och funderat på!!

Jag råkade ut för ett äldre par som gick precis som du beskriver.. Dom tog liksom upp hela gången. Jag försökte säga ursäkta och smita förbi lite fort men dom hörde inte så jag provade igen, lite högre den här gången! Inte hörde dom inte.. Efter tredje gången och dom inte hörde så ledsnade jag så jag trängde mig förbi. Du kan ju bara tänka dig vilken blick jag fick hihi

Kram

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kjell

4 oktober 2009 23:28

Hade egentligen lite till men kommer nog på det senare.

Så du har också råkat ut för dem, då är jag åtminstone inte ensam.
Men de är som du säger helt oförstående till att man tycker de är ivägen.
Syns på Tisdag.

Kram

 
Ingen bild

Liselott

7 oktober 2009 08:58

Det va mycke funderingar men du vet ju har man ska formulera sig för att inte hamna på minus hos kvinnor. Vacker är i betraktarens ögon. snyggt.

Kram

 
Ingen bild

Kjell

7 oktober 2009 12:45

Jag är smidig, snygg också för den delen. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kjell - 19 oktober 2009 21:49

  Ni som inte svarat på min undersökning, gör det eller lämna eran e-post adress så skall jag skicka instruktioner på hur ni skall straffa er själva, vore hyggligt om ni också skrev ner era topp 3 fobier.   /Kjell ...

Av Kjell - 19 oktober 2009 18:25

  Det finns de som är grymt tränade, skapligt tränade, normalt funtade, otränade, grymt otränade & sen så är det tydligen jag, skräckexemplet. Har sedan några veckor tillbaka för vana att åka till det lokala badhuset & simma 2ggr i veckan, inget ...

Av Kjell - 14 oktober 2009 19:49

Nu är det dags att snöa in lite, spekulera, fundera & Googla. Vad är det då som är ämnet för detta gigantiska snöfall, vad skall vridas & vändas ut o in tills det bara finns smulor kvar för de som skall ta upp samma ämne, jo det skall jag tala ...

Av Kjell - 13 oktober 2009 14:26

Lite lustigt vad man kan hitta, googlade på något helt annat.     Du är fri och kan göra allt du vill utan att ständigt visa hänsyn till en partner. Du behöver aldrig mer ha dåligt samvete! Du slipper ligga vaken på natten för att någon pr...

Av Kjell - 12 oktober 2009 21:53

  Om man läser en blogg där något inte står rätt till, vad 17 skall man göra, för inte hittar man på sånt här?   http://my-saving-angel.bloggagratis.se/   Inte bra!! /Kjell ...

Presentation


Det finns en Gästbok, skriv. :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Har du en eller flera sexleksaker hemma?
 Ja, 1st (kvinna)
 Ja, fler än 1 (kvinna)
 Nej (kvinna)
 Tänker köpa inom kort (kvinna)
 Är du inte klok människa (kvinna)
 Ja, 1st (man)
 Ja, fler än 1 (man)
 Nej (man)
 Tänker köpa inom kort (man)
 Är du inte klok människa (man)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009
>>>

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lite blandat

Följ bloggen

Följ my2cent med Blogkeen
Följ my2cent med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se