my2cent

Direktlänk till inlägg 10 september 2009

Astrologi & tatuering

Av Kjell - 10 september 2009 21:08

Har funderat lite kring att skaffa en tatuering, det är inget nytt utan något som legat & gnagt under en längre tid men har inte fått någon riktig idé som fastnat förän nu.

Har snöat in lite på mitt stjärntecken som är våg men även lite kring det som symboliserar mitt födelseår enligt kinesiskt astrologi som är tiger.

En kombination av de båda vore optimalt men att få ihop det är inte enkelt, något som ställer till det ännu mer är att jag inte vill ha en för stor blaffa på armen.

Lite i tankarna kring att ha en våg där en tiger står men tassarna på skålarna eller en tiger som bär på en våg i munnen, bilder med förslag mottages gärna.

Svårt det här men har man funderat så länge som jag redan gjort kan jag vela ett tag till.


Astrologi

I min jakt efter tatueringsmotiv har jag surfat runt lite på olika sidor på nätet, nästan varvat www i min jakt på en snygg bild men än har jag inte kommit till slutet.

När man letar inom det området som jag gör är det ofrånkomligt att ramla in på sidor med horoskop av olika slag & där brukar jag kunna fastna, fäster inte så stor vikt vid vad det står men kan ändå inte låta bli att läsa & det finns massor för den som är intresserad.

Det finns för oss de "vanliga" stjärntecknen, kinesiskt horoskop, nummerologi & så vidare, finns en del att välja på.

Jag väljer att tro på det som är positivt & ha en lite mer skeptisk hållning till det lite negativa om min person, som jag brukar säga "ingen är perfekt, men närmast det är jag".

Brukar haspla ur mig det med jämna mellanrum & i kombination med "det enda felet med mig är självförtroendet, det är lite lågt" är det ganska kul, tycker åtminstone jag.  :-)

För er som är intresserade av att läsa lite om er själva är ditthoroskop.nu en bra början.


Slutsvammlat

/Kjell  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Liselott

11 september 2009 08:01

Tänk på att du inte får lämna blod på ett tag efter en tatuering. Gå till en tatuerare dom brukar ha bra ideer och är duktiga på att rita.
Kram

 
Ingen bild

Kjell

11 september 2009 08:07

Jag är inte så snabb ur startgroparna, har tagit flera år hit, nästa steg kan mycket väl ta nått år till. :-)
Kram

 
Sussi

Sussi

13 september 2009 14:55

Precis som för mig alltså. Man har nästan klart för sig vad man vill ha i huvudet men sen att få det på en bild är en helt annan sak, Men som Liselott skriver så är det nog bäst att gå till en tatuerare och förklara. För är han nåt bra så kan dom nog måla upp en bra bild till en..

Vi kanske ska gå samtidigt så vi får arslet ur vagnen nån gång hihi

Kram

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kjell

14 september 2009 08:56

Skulle vi kunna göra, inom en 5års period? :-)
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kjell - 19 oktober 2009 21:49

  Ni som inte svarat på min undersökning, gör det eller lämna eran e-post adress så skall jag skicka instruktioner på hur ni skall straffa er själva, vore hyggligt om ni också skrev ner era topp 3 fobier.   /Kjell ...

Av Kjell - 19 oktober 2009 18:25

  Det finns de som är grymt tränade, skapligt tränade, normalt funtade, otränade, grymt otränade & sen så är det tydligen jag, skräckexemplet. Har sedan några veckor tillbaka för vana att åka till det lokala badhuset & simma 2ggr i veckan, inget ...

Av Kjell - 14 oktober 2009 19:49

Nu är det dags att snöa in lite, spekulera, fundera & Googla. Vad är det då som är ämnet för detta gigantiska snöfall, vad skall vridas & vändas ut o in tills det bara finns smulor kvar för de som skall ta upp samma ämne, jo det skall jag tala ...

Av Kjell - 13 oktober 2009 14:26

Lite lustigt vad man kan hitta, googlade på något helt annat.     Du är fri och kan göra allt du vill utan att ständigt visa hänsyn till en partner. Du behöver aldrig mer ha dåligt samvete! Du slipper ligga vaken på natten för att någon pr...

Av Kjell - 12 oktober 2009 21:53

  Om man läser en blogg där något inte står rätt till, vad 17 skall man göra, för inte hittar man på sånt här?   http://my-saving-angel.bloggagratis.se/   Inte bra!! /Kjell ...

Presentation


Det finns en Gästbok, skriv. :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Har du en eller flera sexleksaker hemma?
 Ja, 1st (kvinna)
 Ja, fler än 1 (kvinna)
 Nej (kvinna)
 Tänker köpa inom kort (kvinna)
 Är du inte klok människa (kvinna)
 Ja, 1st (man)
 Ja, fler än 1 (man)
 Nej (man)
 Tänker köpa inom kort (man)
 Är du inte klok människa (man)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lite blandat

Följ bloggen

Följ my2cent med Blogkeen
Följ my2cent med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se