my2cent

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2009

Homo sapiens

Av Kjell - 16 augusti 2009 18:58


Nu blir det svammel, håll i er. 


Idag knallade jag & grabben till affären, eller rättare sagt, jag knallade & han cyklade som om han hade eld i baken, nerförsbackar & planmark går bra...


När jag gick där i min egna lilla värld började jag fundera på det där med hållning, en annan har hållning modell hösäck så man nästan får skrapsår på knogarna.

Började fundera lite på det där med evolution, borde inte den sett till att jag kunde gå som folk & inte kunna ersätta den stil som släktet Homo sapiens utvecklats till, är inte Homo sapiens "de upprättgående"?


Nu när jag skriver det här sitter grabben & tittar på tecknat (när det väl är färdigt att publiceras sover han nog eller åtminstone ligger han i sängen) & jag börjar googla lite.

Homo sapiens är tydligen "vetande människan" & istället var det våra förfäder Homo erectus (nu snackar vi) som var "upprättgående".

För den som är intresserad så utvecklades tydligen både Neandertalmänniskan & Homo sapiens ifrån Homo erectus, sapiens knallar vidare på jorden medans Neandertalarn har kilat vidare, typ.


Så åter till det där med hållning.

På min promenad så försökte jag dra tillbaka axlarna & sträcka på mig, det kändes minst sagt konstigt, så här i efterhand så tror jag att fortsätter jag med det där så kommer en ny art utvecklas ifrån mig "Homo muckus", för ungefär så tror jag att småglina på stan skulle uppfatta min nyfunna stil.


Min bäst vän google skulle få besvara ytterligare 1 fråga åt mig:

Finns det en enklare lösning för att få ordning på hållningen utan att behöva hålla grabbar med byxorna nere vid knävecken på avstånd?

Kortfattat blev svaret:

* Sträck på dig

* Stretching eller yoga

* Allmän träning för samtliga muskler

Så nej, jag får stå & hålla handen mot deras panna en tid framöver.


Nu får det vara nog för idag, tv`n kallar & det skulle vara gott med en kopp kaffe.


Homo erectus, "upprättgående", yeah right.

/Kjell 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

16 augusti 2009 22:51

Du kan få låna Dannes Stödbälte!! Då slipper du tänka så mycket. Den gör liksom jobbet åt dig hihi

Kram

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kjell - 19 oktober 2009 21:49

  Ni som inte svarat på min undersökning, gör det eller lämna eran e-post adress så skall jag skicka instruktioner på hur ni skall straffa er själva, vore hyggligt om ni också skrev ner era topp 3 fobier.   /Kjell ...

Av Kjell - 19 oktober 2009 18:25

  Det finns de som är grymt tränade, skapligt tränade, normalt funtade, otränade, grymt otränade & sen så är det tydligen jag, skräckexemplet. Har sedan några veckor tillbaka för vana att åka till det lokala badhuset & simma 2ggr i veckan, inget ...

Av Kjell - 14 oktober 2009 19:49

Nu är det dags att snöa in lite, spekulera, fundera & Googla. Vad är det då som är ämnet för detta gigantiska snöfall, vad skall vridas & vändas ut o in tills det bara finns smulor kvar för de som skall ta upp samma ämne, jo det skall jag tala ...

Av Kjell - 13 oktober 2009 14:26

Lite lustigt vad man kan hitta, googlade på något helt annat.     Du är fri och kan göra allt du vill utan att ständigt visa hänsyn till en partner. Du behöver aldrig mer ha dåligt samvete! Du slipper ligga vaken på natten för att någon pr...

Av Kjell - 12 oktober 2009 21:53

  Om man läser en blogg där något inte står rätt till, vad 17 skall man göra, för inte hittar man på sånt här?   http://my-saving-angel.bloggagratis.se/   Inte bra!! /Kjell ...

Presentation


Det finns en Gästbok, skriv. :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Har du en eller flera sexleksaker hemma?
 Ja, 1st (kvinna)
 Ja, fler än 1 (kvinna)
 Nej (kvinna)
 Tänker köpa inom kort (kvinna)
 Är du inte klok människa (kvinna)
 Ja, 1st (man)
 Ja, fler än 1 (man)
 Nej (man)
 Tänker köpa inom kort (man)
 Är du inte klok människa (man)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lite blandat

Följ bloggen

Följ my2cent med Blogkeen
Följ my2cent med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se